wespennest laten verwijderen

Wespennest laten verwijderen

Het wespenseizoen is weer begonnen. Hoewel dit gelijk staat aan de zomer is dit toch één van de grootste nadelen die het lekkere weer met zich meebrengt. Wespen alleen zijn al vervelend, maar een nest in uw tuin, huis of schuur is nog erger. Een wespennest laten verwijderen is het beste advies wat we kunnen geven. Want hier zelf aan beginnen is niet zonder gevaar. Dus heeft u overlast van een wespennest? Schakel Avonda Faunabeheer dan in om deze professioneel te laten verwijderen. Wij streven er naar om binnen één uur ter plaatse te zijn om het nest te verwijderen.

Weet u de locatie van het wespennest al?

Hoewel het handig is om de locatie van het wespennest vooraf te weten, is dit niet noodzakelijk. Onze professionele wespenbestrijder heeft er een oog voor. Wilt u toch zelf op onderzoek uit let dan vooral op of de wespen steeds naar één plek van uw kozijnen, dakranden, vliering, schuur of spouwmuur vliegen. Dit kan duiden op de locatie van het wespennest. Verstoor de wespen niet zelf, wespen kunnen agressief reageren met verstrekkende gevolgen. Laat het verstoren, bestrijden en verwijderen van het wespennest daarom over aan ons.

Het proces om het wespennest te verwijderen. Direct van het nest af!

We komen zo snel als mogelijk nadat u contact met ons heeft opgenomen om het wespennest te verwijderen. Ons doel is om binnen één uur ter plaatse te zijn. Mocht u de locatie van het nest nog niet hebben gevonden dan wordt dat de eerste taak van onze specialist.

Als de locatie van het nest is gevonden gaat de beschermende kleding aan en wordt het wespennest eenmalig behandeld. U bent dus direct van de overlast af. Het wespennest wordt behandeld met poeder wat alle aanwezige wespen, inclusief de koningin, dood. Nadat het poeder zijn werk heeft gedaan verwijderen we het wespennest. Zo kunt u dus direct weer genieten van uw huis, tuin en het zomerse weer.

De gevaren van een wespennest

Vaak is de grootte van het nest niet af te leiden aan de ingang. Het aantal wespen is dan ook niet eenvoudig in te schatten. Een net gestart nest kan enkele wespen huisvesten, waar een volgroeid wespennest uitkomt op ruim 5.000 wespen. En die zoeken allemaal naar voedsel. Hoewel dit al genoeg overlast kan veroorzaken, is het verstoren van het wespennest nog gevaarlijker. Ook als dit vanuit u per ongeluk gaat. Wespen zijn erg agressief als het om hun nest gaat en zullen niet schromen om te steken. Ook niet als tien andere wespen dat eerder al gedaan hebben. Dit is nooit een pretje, maar als u allergisch bent kan dit serieuze gevaren opleveren.

De kosten van professioneel een wespennest verwijderen

Om de bovenstaande gevaren adviseren wij altijd om een wespennest professioneel te laten verwijderen. Vanaf €40,- verwijderen wij het wespennest. We komen zo snel mogelijk langs, ook in de avonden, zodat uw overlast zo snel mogelijk wordt aangepakt. U hoeft niets te doen, onze wespen specialist regelt het allemaal voor u. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken.

Voorkomen is beter dan genezen

Hoewel dit misschien een beetje als mosterd na de maaltijd klinkt willen we het toch maar gezegd hebben. Een wespennest voorkomen is beter dan genezen. In een eerder artikel gaven we al tips om in de toekomst te voorkomen dat u weer opnieuw overlast ondervindt van een wespennest. Lees hier hoe u voorkomt dat wespen uw huis of tuin uitkiezen als locatie voor een nieuw nest.

Heeft u een wespennest? Wij verwijderen het graag zo snel mogelijk voor u. Neem contact op via ons contactformulier of bel direct 0487 506 175. Ons streven is om uw overlast vandaag nog te verhelpen. Tot straks!

Snel van uw overlast af?

Bel mij terug