Navigatie

Snel van uw overlast af?

Bel mij terug

De Werkwijze van Avonda Faunabeheer

Heeft u last van vogels of ongedierte? Dan helpen wij u graag van uw probleem af. Bij Avonda Faunabeheer zijn we gespecialiseerd in het aanpakken en oplossen van vogeloverlast en ongediertebestrijding. Door de inzet van broedpreventie worden grote terreinen en vlaktes broedvrij gehouden. Hierdoor komen werkzaamheden nooit onverhoopt stil te liggen. Hoe wij te werk gaan en wat u van ons mag verwachten hebben we voor u uiteengezet. In de regel lopen we deze stappen door. Tevens bieden wij onderhoudscontracten aan waar we regelmatig uw bedrijf of locatie controleren en eventuele overlast direct aanpakken.

Stap 1: Intake

Nadat we contact hebben gehad starten we altijd met een kosteloos bezoek op locatie. Het probleem wordt zo goed mogelijk in kaart gebracht. U ontvangt van ons tijdens dit bezoek direct een helder beeld van mogelijke oplossingen voor uw overlast. Daar worden uiteraard ook de bijbehorende tarieven uiteengezet. Of u nu overlast ondervindt van broedende vogels, duiven, wespen of konijnen. Onze professionals draaien hun hand er niet voor om, en weten direct hoe de overlast duurzaam aan te pakken.

Stap 2: Plan van aanpak

Nadat het probleem geïnventariseerd is gaan wij aan de slag. Doordat elk dier een eigen handleiding heeft, en we gebonden zijn aan de wet natuurbescherming, maken we na de intake een plan van aanpak. Met dit plan van aanpak kunnen we doelgericht en op een verantwoorde manier uw vogel- of ongedierteprobleem bestrijden. Vervolgens worden er één of meerdere afspraken gemaakt om de werkzaamheden ten uitvoer te brengen. Uiteraard houden we rekening met uw geplande werkzaamheden bij bijvoorbeeld een grootschalig bouwproject. Daarom staat communicatie bij ons centraal, om onze werkzaamheden zo te plannen, zodat u en uw werknemers er de minste last aan ondervinden.

Stap 3: Garantie na afloop

U bent bij Avonda Faunabeheer verzekerd van een goede service, daarom bieden wij garantie na afloop. De garantietermijn verschilt per situatie. Komen de vogels of het ongedierte na de bestrijding weer terug? Dan zullen wij er alles aan doen om het probleem op te lossen. Indien wij regelmatig terug moeten keren adviseren wij u om een onderhoudscontract af te sluiten.

Contracten

Indien gewenst kunnen wij een contract met u afsluiten om uw bedrijf of locatie periodiek (per maand, kwartaal, halfjaar of jaar) te bezoeken en te controleren. Eventuele overlast wordt dan direct aangepakt. Ook zullen wij u tijdens het bezoek adviseren over preventieve maatregelen die u kunt treffen. Om eventuele toekomstige overlast te voorkomen.

Meer weten over onze werkwijze?

Wilt u meer weten over de werkwijze van Avonda Faunabeheer? Neem dan vrijblijvend contact op.