Wespen bestrijden

Wespen bestrijden

Een wespensteek is pijnlijk en kan zelfs levensbedreigend zijn voor mensen met een wespenallergie. Wespen en wespennesten kunt u beter niet zelf bestrijden, omdat de kans groot is dat u dan aangevallen en gestoken wordt door agressieve wespen. Schakel bij een wespenprobleem altijd hulp in van een professionele wespenbestrijder.

Wespennest verwijderen

Wespennesten zijn een veelvoorkomend probleem bij woningen en bedrijven. Plaatsen waar wespennesten worden aangetroffen zijn kozijnen, dakranden, vlieringen, schuren, onder aftimmeringen, in de grond of in een spouwmuur. In één wespennest kunnen duizenden wespen zitten die heel agressief kunnen reageren als ze verstoord worden. Laat een wespennest daarom altijd verwijderen door een professionele wespenbestrijder.

Wespenbestrijding vóór de zomer

De beste periode om wespen of wespennesten te bestrijden is vóór de zomer. Rond de periode van het nestverval, aan het eind van de zomer, worden wespen namelijk behoorlijk agressief. Zij zullen er alles aan doen om het nest te beschermen en kunnen u in groten getale aanvallen en steken. Ontdekt u een wespennest? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Avonda Faunabeheer. Ook als u het wespennest midden in de zomerperiode ontdekt kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van wespenbestrijding.

Wespen preventie

Wespen zijn dol op zoetigheid en vlees. Zorg er daarom voor dat u eet- en drinkwaren zoveel mogelijk afdekt. Bij kleine kinderen is het extra belangrijk om goed op te letten, wespen kunnen namelijk ongezien in een drinkbeker of blikje fris kruipen. Het is levensgevaarlijk als de wesp vervolgens in de mond terecht komt en steekt. Wespen preventie is daarom minstens zo belangrijk als wespen bestrijding.

Professionele wespenbestrijder

Avonda Faunabeheer bestrijdt wespen op een professionele wijze. Het wespennest wordt eenmalig behandeld met poeder, waardoor de wespen inclusief hun koningin gedood worden. Vervolgens kan het wespennest veilig worden verwijderd. U bent snel van uw wespenprobleem verlost, zonder gevaar voor uw directe omgeving.

Meer weten over het bestrijden van wespen of wespennesten?

Wilt u hulp bij de bestrijding van wespen of wespennesten? Of wilt u meer informatie over het bestrijden van wespen in het algemeen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Snel van uw overlast af?

Bel mij terug